A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány küldetése, hogy munkahelyteremtéssel és változatos programokkal támogassa a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját. Ezért hozta létre és üzemelteti a Premier Kultcafét. Céljaink megvalósításához a Te segítségedre is szükség van! A támogatásokat a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány többek között arra fordítja, hogy minél több fogyatékossággal élő munkavállalót alkalmazhassunk, minél változatosabb rendezvényeket szervezhessünk és minél többekhez eljuttassuk üzenetünket. Azzal, hogy eljössz egy programunkra, fogyasztasz nálunk, máris támogatod munkánkat, ugyanis az alapítvány a teljes bevételt a munkahelyteremtési programra és a Premier Kultcafé működtetésére fordítja. Ha úgy érzed, egyéb módon is szívesen támogatnád a kezdeményezésünket, ezen az oldalon adunk néhány ötletet. Köszönjük!

Gondolj ránk az SZJA 1% felajánlásakor, és támogasd adód 1%-ával a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt!
Adószám: 18397482-2-42 

Felajánlásokat az alapítvány a következő bankszámlaszámon fogad: 11705998-21308750 (OTP Bank)

VÁLLALATI TÁMOGATÁS

Célkitűzéseink megvalósításához örömmel fogadjuk vállaltok megkeresését. Céged társadalmi szerepvállalásával is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy munkahelyteremtési programunk által bővüljön a fogyatékossággal élők foglalkoztatása. Várjuk jelentkezésedet!

Többek között így segíthetsz: anyagi támogatással, pro bono szolgáltatásokkal, munkahelyi önkéntes programokkal vagy azzal, hogy nálunk tartod céges rendezvényeidet!

B2_Komjáthy György

ÖNKÉNTESSÉG

Szeretnél egy jó cél érdekében, egy rendkívüli csapatban dolgozni? Elkötelezett vagy a társadalmi szemléletformálás mellett? Úgy érzed, aktívan hozzá tudnál járulni ahhoz, hogy a fogyatékossággal élő emberek beilleszkedhessenek a táradalomba? Alapítványunk önkéntesek jelentkezését várja. Amennyiben önkéntes munkáddal szívesen támogatnád alapítványunkat, iratkozz fel önkéntes adatbázisunkba!

Többek között ebben számítunk Rád: szakmai támogatás, rendezvényeken való segítségnyújtás, blogírás, fotózás és képszerkesztés, adminisztratív támogatás. További információt ITT találsz.

Rubik