A Premier Kultcafé több mint kávézó.

A Premier Kultcafé egyik gyöngyszeme a Baross utca felőli bejáratnál található “Maci Kávézó”.  A 20 férőhelyes, könyvespolcokkal ellátott klasszikus hangulatú kávézó az egyedi kínálatán kívül más különlegességgel is szolgál: ha vendégeink felnéznek a boltívekre, hírességek kalitkába helyezett gyerekkori plüssmackóit pillanthatják meg, amelyeket a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány jótékonysági aukcióira ajánlottak fel.  A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjának köszönhetően a Premier Kultcafé személyzete részben fogyatékossággal élőkből áll. Azzal, hogy fogyasztasz nálunk, a fogyatékossággal élők társadalmi befogadását támogatod. Gyere el, és ismerd meg sokszínű, sokoldalú csapatunkat!

Folyamatosan bővülő kínálatunkban többek között prémium minőségű szendvicseket, salátákat, péksüteményeket, Cserpes termékeket találnak vendégeink, melyek között szerepelnek peleo, vegán és gluténmentes ételek is. Különleges limonádék és turmixok széles választéka, gazdag bor-, kézműves sör- és egyéb italkínálat vár mindenkit – tavasztól őszig a teraszon is.

 

ÉTLAPUNK/ITALLAPUNK MEGTEKINTHETŐ ITT!

 

 

Kávézónk KUTYABARÁT, várjuk kedvenceiteket is!

kutyabarat_logo_02_EGYUTT

Cserpes Tejivó Speciál

Együttműködő partnerünk Cserpes István, a népszerű Cserpes Tejivók létrehozója. Az ő jóvoltából találkozhatsz nálunk is a Cserpes-termékek széles választékéval. És hogy miért “SPECIÁL”? Különlegesek vagyunk, hiszen fogyatékossággal élőket is foglalkoztatunk. A Cserpes Tejivó termékein kívül pedig egy mini pékséget is üzemeltetünk, ahol megváltozott munkaképességű dolgozóink sütik a finomabbnál finomabb péksüteményeket. A legbüszkébbek azonban mégis arra vagyunk, hogy Cserpes István elsőként csatlakozott szakmai programunkhoz, így az ő üzleteiben is dolgoznak már megváltozott munkaképességű személyek.

cserpes_honlapra