Interjú Istennel

amerikai dráma, misztikus film, 97 perc, 2018, (12), F

Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza össze az élet, egy férfival, aki azt állítja magáról, hogy Ő Isten. Paul kezdetben szkeptikusan fogadja a titokzatos idegen szavait, ám minél többet beszélgetnek, annál inkább az az érzése, hogy talán a férfi tényleg igazat mond.

Vajon mit kérdezhet egy kíváncsi újságíró a Teremtőtől? És Te mit kérdeznél Tőle?

 

Vetítési időpontok

09.10. (csütörtök) 18:00

 

Jegyinfó

Jegyár: 1200 Ft teljes áron, 980 Ft diákoknak és 60 év felettieknek. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/250-6692  telefonszámon lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

 

MOSTANÁBAN A MOZIBAN
KIEMELT ESEMÉNYEK
Kövess a Facebookon!

A srácok legnagyobb örömére nálunk járt R. Kárpáti Péter, jó volt találkozni! 😊✌️#bestguest #bestteam ... TovábbTovább

2020, 01, 28  ·  

Nézd meg a Facebookon!

Nálunk jól indul a nap! Csapatunk nagy szeretettel és sok finomsággal vár a hét minden napján! 😊 🤘 #hellomonday #disabilityemployment ... TovábbTovább

2020, 01, 27  ·  

Nézd meg a Facebookon!