Boldog idők

Boldog idők

francia vígjáték, dráma, 110 perc, 2019, (16)

A Boldog idők a cannes-i filmfesztivál különleges vetítései között mutatkozott be Daniel Auteuil, Fanny Ardant és Guillaume Canet főszereplésével.

Az idősödő francia házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj pedig egyre inkább belesüpped a kétségbeesésbe és önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát és körülményeit, és a méregdrága árat kifizető időutazó addig élvezheti a 18. század vagy éppen a második világháború tökéletesen újrateremtett közegét, amíg a pénztárcája bírja. A fiatalember felajánlja az egyre letörtebb férfinak, hogy egy napra visszamehet a múltba egy általa választott napra… Melyik napot választja vajon? Vissza akar-e majd térni a jelenbe? Megmentheti-e ez az időutazás a házasságát?

Vetítési időpontok

01.13. (hétfő) 20:00

01.21. (kedd) 18:00

 

Jegyinfó

Jegyár: 1200 Ft teljes áron, 980 Ft diákoknak és 60 év felettieknek. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/250-6692  telefonszámon lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

 

 

Kövess a Facebookon!

Boldog születésnapot kívánunk Attila kollégánknak! 😊 🎂🎉 #happybirthday ... TovábbTovább

2020, 02, 21  ·  

Nézd meg a Facebookon!

Újabb Élősködők vetítések a Premier Kultcaféban, és persze sok jó film, amik között választhattok! A premiercafe.hu/mozi oldalon részletesen is olvashattok a filmekről! 😉 ... TovábbTovább

2018, 01, 10  ·  

Nézd meg a Facebookon!