Stand up comedy live 0725
Időpont 2019/07/25 19:00
Humoristák
Bruti, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám, Magyar Laci, Ruha Tomi, Valtner Mályki Miklós, Fehér Zovát, Varga Norbert.

Műsorvezető: Bruti

Fellépők:  Maczkó Ádám, Záhonyi-Ábel Dávid, Magyar Laci, Ruha Tomi, Varga Norbi, Fehér Zovát, Vatner Mályki Miklós

8 humorista gondoskodik arról, hogy ezen a pörgős estén kifulladásig nevess. Mindezt szó szerint értve, ugyanis a fellépők addig nyomják, amíg csak szól az elismerő kacaj. Ha valakin nem nevet a közönség, akkor máris jön a következő fellépő.
A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.
Ez nem színház, ez stand up comedy!
A műsorvezető pedig a Showder Klubból már jól ismert Bruti lesz.

 

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.