Stand up comedy ősz
Időpont 2019/11/28 19:00
Humoristák
Orosz Gyuri, Bruti, Magyed, Redenczki Marcsi, Záhonyi-Ábel Dávid, Keleti Máté, Ruha Tomi, Fehér Zovát, Varga Norbert.

Műsorvezető: Bruti

Fellépők: Orosz Gyuri, Magyed, Redenczki Marcsi, Záhonyi-Ábel Dávid, Varga Norbi, Keleti Máté, Ruha Tomi, Fehér Zovát

8 humorista gondoskodik arról, hogy ezen a pörgős estén kifulladásig nevess. Mindezt szó szerint értve, ugyanis a fellépők addig nyomják, amíg csak szól az elismerő kacaj. Ha valakin nem nevet a közönség, akkor máris jön a következő fellépő.
A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.
Ez nem színház, ez stand up comedy!
A műsorvezető pedig a Showder Klubból már jól ismert Bruti lesz.

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.