Stand up comedy ősz
Időpont 2019/09/26 19:00
Humoristák
Orosz Gyuri, Magyed, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor, Záhonyi-Ábel Dávid, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Keleti Máté, Ruha Tomi, Valtner Mályki Miklós, Varga Norbert.

Zsűri

Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi, Horváth Gábor

A duma párbaj résztvevői: Magyed, Magyar Laci, Záhonyi-Ábel Dávid, Ivácsony Jani, Varga Norbert, Valtner Mályki Miklós, Keleti Máté, Ruha Tomi

Hamisítatlan, igazi amerikai típusú stand up párbaj, ahol a fellépők nem kímélik egymást. Izgalmas, egyenes kieséses duma párbaj, csak nálunk.

Az est lényege, hogy a 8 fellépő körmérkőzésekben provokálja, égeti párbaj ellenfelét a színpadon. Azaz a poénok oda-vissza csattannak, de a zsűri is beleszólhat a játékba, sőt hogy még izgalmasabb legyen a fellépők a döntéshozókat sem kímélik. Sorsukról viszont a zsűri dönt. Továbbá a zsűri tagjai a mérkőzések elött 10-10 percben fel is lépnek, ahol már meg is kezdődik egymás és a világ savazássa.

A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.

Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.