Csudibogár Club
Időpont 2019/10/26 16:00

Örömmel jelentjük be, hogy a Csudibogár Club hamarosan jelentkezik negyedik eseményével, melyet Október 26-án rendezünk, délután 4 órai kezdettel! A helyszín, mint már megszokhattuk, ezúttal is a Premier Kultcafé, ahol az első találkozóinkon már megvalósult és további új, színes és rendkívül izgalmas programokkal készülünk Nektek.

Csupor Ágnes vezetésével ismét művészet terápiás foglalkozással kedveskedünk a résztvevőknek, mely az előző találkozónkon tapasztalt hatalmas siker miatt, biztos, hogy ismét egy igazán különleges élmény lesz a kis Csudibogarak számára!

„Beszélgetés, drámajátékok, mozgásos gyakorlatok, shiatsu-öngyógyító érintésterápiás gyakorlatok, festünk üvegre, papírra, varrunk, bábozunk. Mindig azokat az eszközöket vesszük elő, amely az egyéni kibontakozást a csoportban és a csoport működését a legjobban támogatja.”

Találkozóról találkozóra egyre több és több érdeklődővel és résztvevővel gazdagodik A Csudibogár közösség, melyért külön hálával tartozunk mindenkinek aki támogatja munkánkat és akár csak egy megosztással segített eljuttatni üzenetünket az érintettek számára! Továbbra se habozzatok, bármilyen észrevetellel kapcsolatban írjatok nekünk , vagy csatlakozzatok hozzánk és legyetek részesei ennek a csudijó közzöségnek

A program ingyenes.