Stand up comedy Special- Sorozatok
Időpont 2019/06/27 19:00
Ismert emberek a stand up világában is boldogulnak? Az est témája a sorozatok, a műsor első részében erről beszélget Görbe Nórával (Linda), Orosz Gyuri humorista. A szünet után Orosz Gyuri, Bruti, Ivácsony Jani és Maczkó Ádám jamelnek a témában, azaz kötetlenül improvizálva nevetettnek. Ez a produkció megismételhetetlen, így a műsort kár lenne kihagyni!
A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

 

Műsorvezető: Orosz Gyuri
Vendég: Görbe Nóra (Linda)

Téma: Sorozatok
Fellépők: Bruti, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.