Stand Up Comedy Live - Nevetés kifulladásig Orosz Gyurival
Időpont 2019/04/18 19:00

10 fellépő gondoskodik arról, hogy ezen a pörgős estén kifulladásig nevess. Mindezt szó szerint értve, ugyanis a fellépők addig nyomják, amíg csak szól az elismerő kacaj. Így az is lehet sose megyünk haza többet! 🙂

Az előadáson a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra. Vannak, akiket láthattál már a Showder Klubban, vannak, akiket hallhattál már a Rádiókabaréban, vannak, akiket mindkét helyen, és vannak, akiket sehol. A lényeg, hogy ezután az este után, biztosan megjegyzed a nevüket, hiszen a fővárosi klubok színpadain évek óta csiszolják műsorukat, imádja őket a közönség. Egy igazán friss vonal, az új hullám, akiket érdemes megismerni, mielőtt az egész ország kívülről fújja a nevüket. A műsorvezető pedig a Showder Klubból már jól ismert Orosz Gyuri lesz.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

Humoristák
Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Hável Laci, Keleti Máté, Ruha Tomi, Fehér Zovát.

Műsorvezető: Orosz Gyuri

 

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.500 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.250 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

Vagy irány a Bónusz Brigád a speciális, vacsorás jegyért mindössze 3490 Ft-ért! »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.