Stand up comedy Impro
Időpont 2019/08/15 19:00
Humoristák
Orosz Gyuri, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Varga Norbert.

Fellépők: Orosz Gyuri, Maczkó Ádám, Varga Norbi, Ivácsony Jani

Jelszó: Improvizció, tehát a 4 téma, amit a humoristáink az este folyamán kibeszélnek még meg se történt! Sőt az estét a közönség épp úgy alakítja közbeszólásaival, mint maga a 4 fellépő. A rögtönzés ott történik a szemünk láttára így egyszeri és megismételhetetlen. Garantáltan felejthetetlen élményt nyújtunk egy mozgalmas, pörgős, élménydús este keretében! Gyere és légy részese!

A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

 

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.