Stand up comedy improvizáció
Időpont 2019/05/16 19:00

Jelszó: Improvizáció, tehát a 4 téma, amit a humoristáink a Stand Up Comedy IMPRO est folyamán kibeszélnek még meg se történt! Sőt az estét a közönség épp úgy alakítja közbeszólásaival, mint maga a 4 fellépő. A rögtönzés ott történik a szemünk láttára, így egyszeri és megismételhetetlen. Garantáltan felejthetetlen élményt nyújtunk egy mozgalmas, pörgős, élménydús este keretében! Gyere és légy részese!

Az előadáson a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra. Vannak, akiket láthattál már a Showder Klubban, vannak, akiket hallhattál már a Rádiókabaréban, vannak, akiket mindkét helyen, és vannak, akiket sehol. A lényeg, hogy ezután az este után, biztosan megjegyzed a nevüket, hiszen a fővárosi klubok színpadain évek óta csiszolják műsorukat, imádja őket a közönség. Egy igazán friss vonal, az új hullám, akiket érdemes megismerni, mielőtt az egész ország kívülről fújja a nevüket.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

 

Humoristák
Orosz Gyuri, Záhonyi-Ábel Dávid, Ivácsony Jani, Keleti Máté

 

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.500 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.250 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

Vagy irány a Bónusz Brigád a speciális, vacsorás jegyért mindössze 3490 Ft-ért! »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.