Időpont 2019/05/23 19:00

Hamisítatlan, igazi amerikai típusú stand up dumapárbaj, ahol a fellépők nem kímélik egymást. Izgalmas, egyenes kieséses Dumapárbaj, csak nálunk. Az est lényege, hogy a 8 fellépő körmérkőzésekben provokálja, égeti párbaj ellenfelét a színpadon. Azaz a poénok oda-vissza csattannak, de a zsűri is beleszólhat a játékba, sőt hogy még izgalmasabb legyen a fellépők a döntéshozókat sem kímélik. Sorsukról viszont a zsűri dönt. Továbbá a zsűri tagjai a mérkőzések elött 10-10 percben fel is lépnek, ahol már meg is kezdődik egymás és a világ savazássa.

Az előadáson a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra. Vannak, akiket láthattál már a Showder Klubban, vannak, akiket hallhattál már a Rádiókabaréban, vannak, akiket mindkét helyen, és vannak, akiket sehol. A lényeg, hogy ezután az este után, biztosan megjegyzed a nevüket, hiszen a fővárosi klubok színpadain évek óta csiszolják műsorukat, imádja őket a közönség. Egy igazán friss vonal, az új hullám, akiket érdemes megismerni, mielőtt az egész ország kívülről fújja a nevüket.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

 

 

Humoristák:
Orosz Gyuri, Horváth Gábor, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám, Ivácsony Jani, Magyar Laci, Hável Laci, Fehér Zovát, Gácsi Attila, Varga Norbert, Balla György

Zsűri:

Orosz Gyuri, Záhonyi-Ábel Dávid, Maczkó Ádám

Párbajozók:

Balla György, Hável Laci, Fehér Zovát, Varga Norbi, Magyar Laci, Ivácsony Jani, Horváth Gábor, Gácsi Attila

 

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.500 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.250 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

Vagy irány a Bónusz Brigád a speciális, vacsorás jegyért mindössze 3490 Ft-ért! »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.