Stand up comedy Sci-fi
Időpont 2019/08/29 19:00
Humoristák
Orosz Gyuri, Magyed, Záhonyi-Ábel Dávid, Varga Norbert.

Műsorvezető: Orosz Gyuri

Vendég: Nemere István
Téma: Sci-fi
Fellépők: Magyed, Záhonyi-Ábel Dávid, Varga Norbi

Ismert emberek a stand up világában is boldogulnak? Az est témája a sci-fi, a műsor első részében erről beszélget Nemere István íróval Orosz Gyuri humorista. A szünet után Orosz Gyuri, Magyed, Záhonyi-Ábel Dávid és Varga Norbi jamelnek a témában, azaz kötetlenül improvizálva nevetettnek. Ez a produkció megismételhetetlen, így a műsort kár lenne kihagyni!
A stand up comedy új helyszíne a Premier Kultcafé Színházterme. Gyere, és nézd meg humoristáinkat, akik egész este kifulladásig nevetettnek.
Élőben derül ki, hogy milyen az igazi stand up comedy! Előadásainkon a Stand up comedy Humortársulat tagjai lépnek színpadra, láthattad már őket a Showder Klubban, vagy hallhattad már a Rádiókabaréban. Naponta állnak színpadra országszerte és mindig naprakészek, érdekesek, van véleményük, a közvetlenségüket imádja a közönség. Az új hullám megérkezett, ők azok, akiket érdemes meghallgatni. Csapj le a jegyekre, hogy a legjobb poénjaikon te és barátaid is szórakozhassatok.

Ez nem színház, ez stand up comedy!

JEGYINFÓ

JEGYÁR: 2.000 HUF
DIÁKJEGY ÁR: 1.000 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

JEGYEK ITT KAPHATÓK »

 

A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját is támogatod.