Időpont 2018/10/19 19:00

Inkluzív színház születik

 

A KépMás – Próbálom túlkiabálni magam című inkluzív színházi előadás próbafolyamatában öt nő vett részt. Meséltek magukról, a vágyaikról, az álmaikról, arról, hogy hogyan találják meg a helyüket az életben. Megismerhetjük különbözőségüket, hogy hogyan gondolkoznak ők a nőiességről, más emberekről, a színészetről és, hogy mindezek mennyire függnek attól, ha valaki épnek, vagy sérültnek születik.

Balla Dávid az előadásról készített dokumentumfilmjét hivatalosan 2018. október 19-én, 19.00 órakor mutatják be a Premier Kultcaféban. A 47 perces dokumentumfilm vetítése után Kiss Bea, a Kossuth Rádió riportere beszélget a film és az előadás alkotóival, valamint meghívott szakértőkkel.

 

 

“Mit kezd magával egy lány akkor, hogyha szép, de nem akar az lenni?”

“Amire én vágynék, az ma már nem lehetséges.”

“Nem szeretném, ha más azt gondolná, hogy nem vagyok nőből.”

 

____________________________________________________________

 

ELEGYEDŐ Fesztivál – Te hol elegyedsz a legnagyobb sokféleségben? 

Az ELEGYEDŐ Fesztivál fél éven át tartó programsorozata budapesti és környéki grafikusokat, színházi szakírókat, középiskolásokat, családjaikat, kultúrafogyasztókat, normálisakat, extravagánsakat és konzervatívokat hoz össze a MáSzínház értelmi fogyatékossággal élő színészeivel, elmesélve és feldolgozva a társulat 13 éves történetét. Piknikezünk, beszélgetünk, játszunk, színházat- és filmet nézünk, vagy épp alkotunk, együtt. Közelebb egyMáshoz.