Csudibogár Club
Időpont 2019/07/25 15:00

“Buday Bence vagyok, 13 éves Autizmus spektrumzavarom van, picit más vagyok, mint az átlag tinédzser. Sok mindenben segítségre szorulok, de több különleges képességem is van. Anyukám szerint a világon a legszebb és legokosabb fiú vagyok, de nehéz elviselni amikor bepánikolok és éles hangon beszélek.

Valamelyik dolgot máshogy gondolom, mint a többi ember. Például ha vitatkozom rendes hangon akkor én azt hiszem, hogy nem vitatkozom, hanem magyarázok. Ha a szüleim máshogy szeretnének egy feladatot megoldani, mint én, akkor elmondom nekik, hogy én máshogy gondolom, ezt Ők mindig meghallgatják és valamikor igazam van. Valamikor nincs igazam, de én mégis azt hiszem. Sokszor a nehéz logikai feladatokat is megtudom csinálni, mert máshogy látok rá a dolgokra. Imádok táncolni és rajzolni.
A nehézségem, hogy ha izgatott vagyok akkor valamikor nehezen tudok lenyugodni.

Magántanuló vagyok, ami jó mert mindenki szerint szépen fejlődöm, jól tanulok, de sajnos nincsenek barátaim.

Szeretnék barátokat, ezért anyukámnak az az ötlete támadt, hogy csináljunk egy klubbot, ahol az ilyen csudibogarak, mint én találkozhatnak, megismerhetik, segíthetik egymást és barátságokat köthetnek.

A nevet én találtam ki, az lett, hogy Csudibogár Club, meg is rajzoltam (mindent lerajzolok 😊), Kristóf pedig segített igazi logót készíteni belőle. Anyukám barátja, Robi segít nekünk és a Maci kávézóban szervezünk júniustól programot, ahova mindenkit várunk, akinek hasonló nehézségei vannak, mint nekem, különlegesek, mint én és nagyon szeretnének barátokat, mint én.

Dávid pedig elkészítette a facebook oldalát az eseménynek és segít, hogy mindenkihez eljusson a híre és minél többen eljöjjenek a Csudibogár Clubba.

Várunk Mindenkit a Premier Kultcaféban június 20-án, 15:00 órakor a Csudibogár Club első eseményére!

A program természetesen ingyenes.

 

ui: A szüleidet is hozhatod!!! 😉