Anyám monodráma
Időpont 2019/05/20 19:00

Anyám, a nyolcadik kerület! // Monodráma egy felvonásban

Közel egy évvel a balatoni ősbemutató után a budapesti közönség is láthatja az Anyám, a nyolcadik kerület című monodrámát. Pál Dániel Levente, Az Úr Nyolcadik kerülete című könyve nyomán készült előadást Znamenák István rendezte, a főszerepet pedig Vida Péter alakítja.

Él egy fiú a nyolcadik kerület közepén. Nem túl okos, de a szíve nagy. Nem tudni, hány éves, de nem is nagyon öregszik. Ahogy benne az értelem, úgy állt meg körülötte az idő. Anyujával lakik egy lakásban. Meg egy káddal. Egy mindenre alkalmas káddal. Lehet abban álmodozni, utazni, képzelegni, aludni, félni, elbújni, és bizony még fürdeni is. Irigylik is a szomszédok a kádat, nekik erre nem telik, kitalálnak hát mindent, hogy kéredzkedhetnének át – legalább egyszer ebben a nyomorult életben kipróbálni, milyen is a dolce vita. Róluk szól ez a monoKRÓM KÁDráma… na meg persze erkölcsről, felnövésről, szegénységről, és nem utolsó sorban az életről és a halálról!

Játssza: Vida Péter
Rendező : Znamenák István
Díszlet : Szalai József
Rendezőasszisztens : Sirkó Eszter
Írta: Pál Dániel Levente

Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott!

Hossza: kb 1 óra 20 perc (szünet nélkül)
Premier: április 26. (péntek) 19:00

JEGYINFÓ

Elővételben: 1900 Ft
Teljes ára: 2400 Ft
15% elővételi kedvezmény az előadást megelőző vasárnap 12:00 óráig! A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra!

Jegyvásárlás:
https://kultkikoto.jegy.hu/program/anyam-a-nyolcadik-kerulet-bemutato-kultikoto-produkcio-103550

További információ:
www.kultkikoto.hu