A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjának köszönhetően a Premier Kultcaféban fogyatékossággal élő munkavállalók is dolgoznak. Van közöttünk Down-szindrómás, mozgáskorlátozott, értelmi sérült, hallássérült. Integrált munkahelyként célunk, hogy megmutassuk az embereknek, hogy együtt dolgozni könnyebb, mint gondolnánk és mindannyian képesek vagyunk értékteremtő munkát végezni.

Oldalunkra folyamatosan töltjük fel kollégáink bemutatkozását.

SZIASZTOK! GYURCI VAGYOK. TUDOK SEGÍTENI.

Novák Gyurci vagyok, 29 éves és nagyon szeretek fotózni. Szerintem a legviccesebb film a Taxi, nagyon szeretem a limonádét és a rántott szeletet. Szívesen szerepelek, évek óta a Down Világnap egyik műsorvezetője vagyok.

Azért szeretek a Premeir Kultcaféban dolgozni, mert itt elfoglalhatom magam és a kollégák is nagyon kedvesek. Nagyon sokat tanulhatok tőlük.

SZIASZTOK! ORSI VAGYOK. TUDOK SEGÍTENI.

Demeter Orsinak hívnak, és 24 éves vagyok. Nagyon szeretek zenét hallgatni és írni is szoktam.

9 éve játszom a MáSzínház színtársulatában. Szeretem a lasagne-t, a kólát és kalandfilmeket.

A Premier Kultcafé az első munkahelyem és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretek ebben a közösségben lenni és úgy érzem, itt megvalósíthatom a céljaimat.

SZIASZTOK! GERGŐ VAGYOK. TUDOK SEGÍTENI.

Oldal Gergőnek hívnak, 33 éves vagyok. Az iskolában mindig nehezen ment a tanulás, ezért szakiskolában végeztem. Nagyon szeretek zenét hallgatni és a természetben lenni. Kedvencem a milánói sertésborda és a citromos jeges tea. A kedvenc filmjeim a Kelly Hősei és a Csúcsformában.

A Premier Kultcaféban azért szeretek dolgozni, mert jól esik a vendégek mosolya, kedvessége és örülök, amikor elégedettek. Úgy érzem, hogy a munkámon keresztül önmagamat is jobban megismerem és itt barátokra is leltem.

SZIASZTOK! ISTVÁN VAGYOK. TUDOK SEGÍTENI.

Fehér István vagyok. A VI. jótékonysági maci aukción én tarthattam a világsztár Harrison Ford mackóját a színpadon, ami nagy megtiszteltetés volt a számomra.

A Premier Kultcaféban eddig eltöltött idő alatt nagyon sokat tanultam a kollégáimtól, és sok kedves emberrel találkoztam.