Tű, cérna, szerelem

Tű, cérna, szerelem

indiai-francia dráma, 99 perc, 2018 (12), F

A Tű, cérna, szerelem című film a cannes-i filmfesztivál Kritikusok Hete elnevezésű párhuzamos szekciójában mutatkozott be, majd számos nemzetközi fesztiválon nyert díjat.

A gyönyörű lány, Ratna egy gazdag bombayi család házában szolgál. Ashwin, a család fiatal örököse látszólag tökéletes életet él, de belül mélyen boldogtalan, és ezt az érzékeny Ratna is megérzi: jól látja, hogy a férfi feladta álmait, és beletörődött abba, hogy sorsa megváltoztathatatlan. A lánynak semmije sincs, de kitartóan és bizakodva dolgozik egy jobb jövőért. Találkozásuk elemi erővel hat mindkettejükre, de a világaikat elválasztó szilárd fal lebonthatatlannak tűnik…

 

Vetítési időpontok

 

02.18. (hétfő) 14:00

02.19. (kedd) 13:30

02.20. (szerda) 13:30

 

Jegyár: 1200 Ft teljes áron, 980 Ft diákoknak és 60 év felettieknek. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/250-6692  telefonszámon lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

MOSTANÁBAN A MOZIBAN
KIEMELT ESEMÉNYEK
Kövess a Facebookon!

Ismét a legújabb, díjnyertes európai filmekkel várunk Titeket a mozitermünkben. Az újdonságok között megtaláljátok A Maria Callas-sztori | filmvetítéseket, amit kiemelten ajánlunk az opera kedvelőinek (is)! #mozi #programajánló

➡️További részletek: www.premiercafe.hu/mozi/
... TovábbTovább

2019, 02, 15  ·  

Nézd meg a Facebookon!

Nagyon sok szeretetet kaptunk Tőletek pozitív gondolatok formájában, már boldog a Valentin napunk. ❤️ Továbbra is várjuk #kedves, #elfogadó és #boldog üzeneteiteket, van még hely a falon. 🙂 Ráadásul ma szuper Valentin napi programjaink vannak: Nagy európai szendvicskészítő délután, este pedig H.A.B – Season for Loving koncert!
#valentinaváltozásért
... TovábbTovább

2019, 02, 14  ·  

Nézd meg a Facebookon!