A vörös teknős

A vörös teknős

szöveg nélküli, francia-japán animációs film (2016) | 80 perc | (6)

Hajótörött férfit mos partra a tenger. A szerencsés, ám magára hagyott túlélő felfedezi a trópusi sziget élővilágát, miközben különös kapcsolatba lép az egyik óriás teknőssel. Az élet örök körforgásáról szóló, elsősorban felnőtteket megcélzó, lenyűgöző látványvilágú mese egyszerre ötvözi az európai és japán gondolkodásmódot, miközben szívszorító módon mutatja be természet és ember egymásra utalt kapcsolatát.

 

Időpontok:

01.19 (szombat) 14:00

 

Jegyár: 1200 Ft teljes áron, 980 Ft diákoknak és 60 év felettieknek. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/250-6692  telefonszámon lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

 

 

MOSTANÁBAN A MOZIBAN
KIEMELT ESEMÉNYEK
Kövess a Facebookon!

Ismét a legújabb, díjnyertes európai filmekkel várunk Titeket a mozitermünkben. Az újdonságok között megtaláljátok A Maria Callas-sztori | filmvetítéseket, amit kiemelten ajánlunk az opera kedvelőinek (is)! #mozi #programajánló

➡️További részletek: www.premiercafe.hu/mozi/
... TovábbTovább

2019, 02, 15  ·  

Nézd meg a Facebookon!

Nagyon sok szeretetet kaptunk Tőletek pozitív gondolatok formájában, már boldog a Valentin napunk. ❤️ Továbbra is várjuk #kedves, #elfogadó és #boldog üzeneteiteket, van még hely a falon. 🙂 Ráadásul ma szuper Valentin napi programjaink vannak: Nagy európai szendvicskészítő délután, este pedig H.A.B – Season for Loving koncert!
#valentinaváltozásért
... TovábbTovább

2019, 02, 14  ·  

Nézd meg a Facebookon!