Időpont 2018/02/23 18:00

Mozi – Esély/Egyenlőség, 5. rész

Testről és lélekről, akadályok nélkül!

 

Harmadik éve szurkolhatunk zsinórban egy magyar film és alkotói sikerének az Oscar gálán. Február 23-án az AKKU Egyesület a Harman Audio és a Mozinet jóvoltából Enyedi Ildikó különösen szép, csendjeivel és képeivel sokszor felkavaró, mégis az életet igenlő, érzékeny, olykor megnevettető, Oscar esélyes alkotását teszi elérhetővé a látás- és hallássérült nézők és persze minden érdeklődő számára!

Csatlakozz te is a bársonyszékben szórakozók csapatához és élvezzük együtt a magyar filmkultúra legújabb gyöngyszemeit! Új bemutatók, díjnyertes alkotások minden korosztálynak! A Mozi – Esély/Egyenlőség sorozat első 5 filmjéről további részletek Facebook oldalunkon, valamint alább olvashatók. Gyere és lásd te is a füleddel, halld te is a szemeddel azt, ami közös kincsünk: a kultúrát!

Időpont: Február 23., péntek 18 óra
Helyszín: Premier Kultcafé, Budapest 1085, Üllői út 2-4.
Megközelíthetőség: a Kálvin téri metró megállótól 2 perc sétára, az egykori Vörösmarty mozi helyén
Jegyár: 1200 Ft, diákoknak és 60 év felettieknek 980 Ft

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat az akadalymenteskultura@gmail.com címen várják a szervezők.

Amennyiben a Kálvin téri metrómegállótól és vissza kísérést szeretnél kérni, kérjük, jelezd nekünk regisztrációs leveledben ezirányú igényedet!

 

A FILMRŐL RÖVIDEN

“Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?”