Időpont 2018/03/22 19:00

Mötley Crüe | KultRock

 

Mötley Crüe: The End
amerikai koncertfilm // American concert movieKULT-ROCK című 6 részes vetítéssorozatunkban a rocktörténelem legnagyobb fellépőit idézzük meg egy-egy estére a mozivásznon.

A veteran rock ikon Mötley Crüe 2015 szilveszter éjjelén adta harmincnégy éves karrierjének utolsó koncertjét. A zenekar a Los Angelesi Staples Centerben idézte fel azt a kitörölhetetlen nyomot, amit a rock történetében az ő zenéjük jelentett. Elkötelezett rajongóik iránti tiszteletük jeléül a banda az utolsó koncertet teljes hosszában megörökítő felvételt készített. A 2016-ban megjelent “The End” c. koncertfilmben a turné utolsó hetében készített exkluzív felvételek segítségével a rajongók a színfalak mögé is betekinthetnek. A “Final Tour” 2014 júliusa és 2015 decembere között összesen 164 koncerttel bejárta mind az öt kontinenst. A rajongók most (újra) átélhetik a látványos elemekkel gazdagított turné legnagyobb pillanatait és 34 év legnépszerűbb dalait, többek között Tommy Lee “Cruecifly” dob-hullámvasútját és Nikki Sixx szó szerint tüzes basszusfutamait.

Jegyár: 2500 Ft egységesen. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/251 8584 telefonszámon (kizárólag hétköznapokon 14:00 és 19:00 között) és a mozi@premiercafe.hu e-mail címen (bármikor) lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy MacitAlapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

A sorozat további előadásai:
február 8. Rolling Stones // KultRock @Premier Kultcafé
február 22. Black Sabbath // KultRock @Premier Kultcafé
március 8. Kiss Rock Vegas
április 5. Prince – “Sign o’ The Times”
április 19. Queen – “Hungarian Rhapsody”