Időpont 2018/03/08 19:30

Kiss | KultRock

 

Rocks Vegas – Live in Las Vegas 2014
koncertfilm // concert moviee

KULT-ROCK című 6 részes vetítéssorozatunkban a rocktörténelem legnagyobb fellépőit idézzük meg egy-egy estére a mozivásznon.

A zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünneplő világ körüli turné során készült felvételbe szó szerint beleremegett Las Vegas. A Rock and Roll Hall of Fame előadói 2014 Novemberében A The Joint at Hard Rock Hotel and Casinot hódították meg. A bűnök városát felejthetetlen KISS klasszikusok izzították fel, melyeket a zenekar 44 albumának legjavából válogattak össze: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun,” és még sorolhatnánk. Pirotechnikai bravúrokkal kiegészítve ez a film hűen visszaadja azt a tüzet, elektromosságot és megismételhetetlen rock-élményt, amik miatt a KISS villágszerte százmilliós eladásokat tudott elérni.

“Megmutattuk Vegasnak, mi az igazi rock ‘n’ roll! És mindezt közvetlenül az arcokba! Emberközelibb, személyesebb koncertet adhattunk, szerintem a rock and roll rajongóknak bejön majd az élmény – amit csak a KISS-től kaphatnak meg!” – mondta Paul Stanley.

“KaBOOM! Akkorát szólt a Joint at The Hard Rock in Vegas mint még talán soha. Nagyon büszkék vagyunk erre a koncerte, és tudjuk, hogy Ti is el lesztek ájulva!” -Gene Simmons

A KISS nem véletlenül volt négy évtizeden keresztül a zeneipar elmozdíthatatlan eleme, 2015-ben elnyerték a megtisztelő ASCAP Founders Award-ot is. Több mint 40 évnyi, rekordokat döntögető világkörüli turné után, a KISS-hadsereg hűséges tagjainak köszönhetően a zenekar gigászi energiákat felszabadító élő koncertjének felvételével újabb generációkat hódíthatnak meg. Nagyképernyőn, kiHANGOSítva: KISS Rocks Vegas.

Jegyár: 2500 Ft egységesen. A jegyekről érdeklődni és jegyet foglalni a +3630/251 8584 telefonszámon (kizárólag hétköznapokon 14:00 és 19:00 között) és a mozi@premiercafe.hu e-mail címen (bármikor) lehet. Helyszíni jegyvásárlás a vetítés kezdete előtt 30 perccel lehetséges. A jegyek megvásárlásával a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy MacitAlapítványt és a fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programját támogatod.

A sorozat további előadásai:
február 8. Rolling Stones // KultRock @Premier Kultcafé
február 22. Black Sabbath // KultRock @Premier Kultcafé
március 22. Mötley Crüe – “The End – Live in Los Angeles 2016” április 5. Prince – “Sign o’ The Times”
április 19. Queen – “Hungarian Rhapsody”