Időpont 2017/10/31 18:30

Boldog dánok | kiállítás

A programok INGYENESEK. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.//FREE ADMISSION to Premier Kultcafé. Seating is on a first come, first served basis.

Az ENSZ 2016 márciusában nyilvánosságra hozott jelentése, a World Happiness Report szerint Dánia a világ legboldogabb országa – ezzel a kis skandináv állam immár harmadszor végzett az első helyen az ENSZ 2012-ben bevezetésre kerülő listáján. 2017-ben pedig az előkelő második helyet szerezte meg.

A Dán Nagykövetség bemutatja:
BOLDOGSÁG: DÁNIA A NEVED c. programsorozatát.

Ha kíváncsi vagy a dán boldogság összetevőire, csatlakozz hozzánk, és nézd meg a „Boldog dánok” című kiállítást! 

 

BOLDOG DÁNOK
Dánia a nemzetközi felmérések szerint élen jár a szabadság, a jólét, a szociális biztonság, a bizalom, a munkakörülmények, a demokrácia, a munka-magánélet egyensúlya, a civil társadalom, a várostervezés és a fenntarthatóság terén.
De vajon miért boldogabbak egyes társadalmak a többinél? – A koppenhágai Boldogságkutató Intézet „Boldog dánok” című tárlata választ ad nektek a kérdésre.
NYITVA / 2017. október 3-31.
H-SZo 7:30-22:00, V 9-16
A kiállításra a Budapest Design Hét keretében kerül sor.

 

FACEBOOK ESEMÉNY

 

//

 

EXHIBITION: HAPPY DANES
Denmark is always at the top of international rankings regarding freedom, prosperity, social security, trust, working conditions, democracy, work-life-balance, civil society, urban design, sustainability.
But why are some societies happier than others? – The Happy Danes exhibition, made by the Happiness Research Institute in Copenhagen, presents the answer to the question.
OPEN / 3-31 October 2017
Mon-Sun 7:30 a.m. to 10 p.m., Sat 9 a.m. to 4 p.m.
The exhibition takes place within the frame of Budapest Design Week.

 

FACEBOOK EVENT